Belgische club verkozen tot 'club van het jaar' door Europese federatie
Redactie
| 0 reacties

Europese hockeyfederatie verkiest Victory tot club van het jaarr

Belgische club verkozen tot 'club van het jaar' door Europese federatie

Door de wereldtitel van de Red Lions is 2018 voor ons land natuurlijk al een uitermate geslaagd hockeyjaar geweest. Er is nu nog meer goed nieuws. De Europese Hockey Federatie heeft de Edegemse club Victory verkozen tot 'club van het jaar'.

"Royal Victory Hockey Club is door de EHF uitgeroepen tot Europese Club van het Jaar in de categorie clubs met meer dan 300 leden", verduidelijkt een persbericht. "De Edegemse hockeclub, die dit jaar haar 100-jarig bestaan viert, scoorde het hoogst inzake sportieve ontwikkeling, inbreng van vrijwilligers en strategische toekomstplanning."

"De toekenning van Club van het Jaar bevestigt dat Victory een unieke plaats inneemt in het Belgische hockeylandschap. Victory is met ruim 1600 leden de grootste Vlaamse club en tweede grootste club in België", klinkt het ook nog.

Uiteraard was voorzitter Leo Lucas in de wolken met de erkenning. "Victory is trots en dankbaar om de titel te ontvangen van de EHF. Hij erkent de reusachtige stappen die de hele club gedaan heeft om een warm nest te creëren voor onze 85 ploegen en talloze vrijwilligers. Dit alles kan plaatsvinden in een infrastructuur van topkwaliteit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws