Dit keer winnen de Red Lions en verliezen de Red Panthers van Duitsland in de Pro League

De Red Lions hebben een eerste overwinning kunnen boeken.

Nadat de Red Lions hun eerste twee wedstrijden tegen Duitsland en Argentinië hadden verloren, hebben ze hun derde wedstrijd wel kunnen winnen. De Belgen wouden echt winnen tegen Duitsland en begonnen goed aan de wedstrijd, maar scoren lukte niet.

Alexander Hendrickx probeerde het met enkele penalty corners, maar hij geraakte niet voorbij de Duitse doelman. Dat lukte Tom Boon wel met een strafcorner. Hij maakte zo de enige goal van de match.

Ook de Red Panthers stonden weer tegenover Duitsland. Zij hadden hun vorige confrontatie wel gewonen, maar konden die stunt niet herhalen. Net zoals de mannen domineerden de vrouwen, maar bij de rust stond het wel maar 1-1. De Duitsers kwamen in de tweede helft nog op voorsprong, maar dankzij een strafcorner van Ballenghien kwam het tot een shoot-out.

Ook de vorige match met Duitsland eindigde met een shoot-out, maar deze keer waren het de Duitsers die aan het langste eind trokken na missers van Englebert en Struijk bij de Belgen.