Opnieuw een Belg verkozen tot beste hockeyspeler van het jaar, België valt in de prijzen
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Arthur Van Doren verkozen tot beste hockeyspeler van het jaar

Opnieuw een Belg verkozen tot beste hockeyspeler van het jaar, België valt in de prijzen

De Internationale Hockeyfederatie heeft een Belg uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Dat gebeurde al voor het tweede jaar op rij. Deze keer was de eer weggelegd voor Arthur Van Doren.

Vorig jaar werd John-John Domen uitgeroepen tot Speler van het Jaar, maar ook dit jaar mocht er met Arthur Van Doren een Belg die knappe prijs in de wacht slepen. Bovendien werd Vincent Vanasch verkozen tot doelman van het jaar, Shane McLeod was de beste trainer van het jaar.

Van Doren speelt bij landskampioen Dragons. Afgelopen zomer pakte hij met ons land zilver op het EK. Toen werd hij al uitgeroepen tot beste speler van het EK. Van Doren werd ook uitgeroepen tot Belofte van het Jaar.

'Zeer nederig'

"Dit is gek. Ik voel me zeer nederig dat ik twee prijzen gewonnen heb", klinkt het bij Sporza. "Er waren zoveel getalenteerde spelers genomineerd. Ik ben hier echt trots op. We hebben vooral een goede zomer achter de rug, waarin we misschien wel ons beste hockey speelden. We maken vooruitgang, op weg naar ons volgende doel: het WK."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws