Red Lions naar Final Four na ruime overwinning, Red Panthers stuiten op Olivia Merry
Redactie
| 0 reacties

Red Lions kennen geen genade met Nieuw-Zeeland en plaatsen zich voor Final Four

Red Lions naar Final Four na ruime overwinning, Red Panthers stuiten op Olivia Merry

De laatste wedstrijden in de Pro League zijn stilaan aan de beurt. De Red Lions hebben zich al verzekerd van een ticket voor de Final Four. Zij hadden geen kind aan Nieuw-Zeeland. De dames verslikten zich wel in één van hun tegenstandsters. Olivia Merry maakte met een hattrick het verschil.

In de herencompetitie had Nieuw-Zeeland nog geen enkele match gewonnen. Nogal logisch dus dat ook de wereldkampioen zich niet liet verrassen. Sebastien Dockier opende na zeven minuten de score en zette België zo op de juiste weg.

BRIELS TOONT SCOREND VERMOGEN

Plenneveaux legde met de 2-0 de wedstrijd in de beslissende plooi. Op het einde van de partij lukte Briels ook nog twee goals in een korte tijdsspanne. Na deze 4-0 zijn de Red Lions dus al zeker op het eindtoernooi in Amstelveen.

Dat zal al zeker aan de neus voorbijgaan van onze nationale dames. Die waren tegen Nieuw-Zeeland, dat bij de dames wel de nummer zes van de wereld is, nochtans lichtjes beter in de eerste helft. De tweede helft was van een minder hoog niveau van de Red Panthers. Olivia Merry opende de score met een strafbal en diepte nadien ook nog de score uit naar 0-3.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws