Red Lions spelen voor het eerst sinds 'gokschandaal': "Deze groep is veerkrachtig"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Felix Denayer en de Red Lions spelen hun eerste wedstrijd sinds het gokschandaal

Red Lions spelen voor het eerst sinds 'gokschandaal': "Deze groep is veerkrachtig"
Foto: © photonews

Van de hemel -de wereldtitel in India- naar de hel -het uitbreken van het gokschandaal- in enkele weken tijd. Het overkwam de Red Lions, maar als groep staan ze bijzonder sterk.

Uiteindelijk was dat 'gokschandaal' maar een storm in een glas water. Toch is het wel even aangekomen bij de nationale hockeyheren. "Je vraagt je achteraf wel af waarom dat echt naar buiten moet komen als dat onderzoek nog niet is afgerond", aldus Denayer bij Het Nieuwsblad.

Hechte familie

"Het is ook jammer dat je plots een hoofditem bent in het nieuws zonder dat veel mensener het fijne van weten. En uiteindelijk blijkt er niets aan de hand", zei de wereldkampioen die straks aanvoerder is tegen Spanje.

De Lions laten het echter niet aan hun hoofd komen. Hun groepsgeest is volgens Denayer zelfs een van hun grootste wapens. "De groep betekent zoveel voor ons, we hebben al bewezen dat we erg veerkrachtig zijn. We zeggen soms dat we familie zijn, en dat klopt ergens. Enkele jongens ken ik langer dan mijn vrouw", besloot Denayer met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws