Opnieuw een Belg verkozen tot beste speler van het jaar, Red Lions gaan ook met andere prijzen lopen
Redactie
| 0 reacties

Arthur Van Doren volgt zichzelf op als beste hockeyer ter wereld

Opnieuw een Belg verkozen tot beste speler van het jaar, Red Lions gaan ook met andere prijzen lopen
Foto: © photonews

Niet onlogisch dat de Red Lions na het behalen van de wereldtitel ook massaal in de prijzen vielen op de Hockey Star Awards. Arthur Van Doren werd net als vorig jaar verkozen tot Speler van het Jaar. Ook Vanasch, De Sloover en bondscoach McLeod vielen in de prijzen.

Arthur Van Doren mag zich dus nog altijd de beste hockeyspeler ter wereld noemen. Hij kon rekenen op unanimiteit van stemmen van publiek en een internationale jury. Hij ging zijn landgenoot Simon Gougnard vooraf. Op het WK werd Van Doren ook al verkozen tot 'Speler van het Toernooi'.

De beste doelwachter ter wereld is uiteraard Vincent 'The Wall' Vanasch. De beste belofte zit ook in de Belgische nationale ploeg. Arthur De Sloover staat voortaan bekend als 'Rising Star of the Year'. De Sloover is één van de sterkhouders achterin bij de Red Lions.

Ook de man die van de Belgen zo'n sterke ploeg gemaakt heeft, werd in het Zwitserse Lausanne in de bloemetjes gezet. Bondscoach Shane McLeod is immers trainer van het jaar in de hockeysport.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws